26-09-2010
Idee? Bovenstaande brief uitprinten en verspreiden in de postbussen en op het industrie terrein? Niet iedereen leest het ad. Zo verzin je nogal wat akties!
loco


26-09-2010
Annelies-(geen Bakker) Inderdaad echtgenote van een normaal werkende postbode. Wat laten jullie (mietjes) je opfokken. Gewoon oprotpremie incasseren en wegwezen. De post wordt toch wel besteld, niet vandaag dan misschien wel morgen.. Mijn TNT echtgenote melchior gaat dinsdag 29-09 2010 weer heerlijk aan de slag en met veel plezier naar het werk bij TNT Post. (Neem daar allen maar eens een voorbeeld aan) p.s Alles heeft een kans van slagen, ook te worden ontslagen!!. Met Vriendelijke Groeten.
Annelies


26-09-2010
Er moet toch iets van mijn hart. Op 1 oktober 2009 is mijn broer Herman Laanen in bedrijfstijd om het leven gekomen door een opzettelijk veroorzaakte aanrijding. Hier kan TNT natuurlijk niets aan doen, maar wat mij wel verbaasd, is dat er niemand maar dan ook niemand van directie of wat dan ook bij de rechtszaak aanwezig was. Het gaat toch ook TNT aan; het is tenslotte een bedrijfsongeval. Herman is 30 jaar postbode geweest. Zo gaat TNT vandaag de dag met zijn werknemers om.
Helma


26-09-2010
Jongens laat je niet opnaaien door "Annelies". "Annelies" is gewoon een undercover manager of bruinwerker die ons op stang wil jagen. Die zitten er trouwens meer op deze site. Big Brother is watching you, you know
exit


26-09-2010
@annelies. Ik denk dat het tijd wordt dat je met je stomme gelul van deze forum oprot, want op jou zit niemand te wachten, zeker niet hier op deze forum.
anomiempje


26-09-2010
Goed stuk in het AD, de druk op het bedrijf wordt groter!!! HULDE aan de KLOKKENLUIDERS!!!! We hebben meer van dit soort collega's nodig! WIE VOLGT!!!!!
Lefgozers en Lefmeiden


26-09-2010
Jarenlang hebben personeelsleden, met open vizier, de problemen bekend gemaakt aan TNT, dit door gebruik te maken van de hen ten dienste staande organen. Deze zijn telkens weer overruled door TNT.Afspraken maken maar net nakomen , proef op een Scb ophet andere al invoeren etc. Daarbij komt ook dat TNT de laatste jaren zich verhard opstelt tegen openlijke kritiek . Het is dus begrijpelijk dat het personeel underground gaat . Dus kiezen wij voor de aloude beproefde guerrilla-tactiek en zie in ieder geval weten wij nu wel de Media te bereiken en naar buiten te kunnen brengen , wat al die jaren onder de pet bleef, in de doofpot zat. Wij zullen net zolang ondergronds doorgaan zolang TNT ons het democratisch recht ontzegt om kritiek te hebben in het Openbaar
Tnt Liberaton Front


26-09-2010
Beste Annelies, je maakt een denkfout. Die "oprotpremie" is iets wat een bedrijf wettelijk verplicht is te betalen, dus da's helemaal geen gulheid van ze. Google maar eens op "kantonrechtersformule". Ook gaat die vergelijking met jouw supermarkt mank. Als het nou zo slecht zou gaan met TNT was het een ander verhaal: als de post echt zo hard terugliep dat er simpelweg geen werk meer zou zijn. Maar er is volop werk, en juist een tekort aan mensen. Iedere TNT-er en iedereen die het nieuws een beetje volgt ziet daar de harde bewijzen van. En het verhaal van diensten van 6 uur die je in 3 uur doet is helemaal onzin! Ja, in de ambtenarentijd was dat misschien zo, maar die ligt alweer bijna 25 jaar achter ons. Tegenwoordig is het eerder zo dat je een dienst van 6 uur in 7/8 uur doet, en dat je God op je blote knietjes mag danken als je dat extra uur uitbetaald krijgt. En als jouw man dat niet inziet en die Peter Bakker blijft verdedigen dan hoopt hij waarschijnlijk dat door zoete broodjes te bakken hij niet ontslagen wordt, of is zijn bijnaam Johnny the Selfkicker.
Going Postal


26-09-2010
Pffff, het niveau gaat wel omlaag hoor bij sommige mensen. Zie berichtje van Postbodefan. Je kunt het niet eens zijn met Annelies maar is dit nu allemaal nodig? "Kindergarten" lijkt het soms wel hier...
Arzenicum de Postwerker


26-09-2010
Anneliesje, je hebt een RECHT, het AANRECHT kun je een lekker potje koken voor manlief.....
BASSIE


26-09-2010
Annelies -> Ik ben het helemaal met je eens ! Eerst een schoon schip maken , eruit met die luie collega,s, de meesten die nu al die bravoer hebben zijn er die al 20 tot 30 jaar "rondhangen"bij PTT/TPG/TNT, inderdaad wat je schrijft : vroeger om 5 uur beginnen, wijkje voorbereiden. Even een rondje met de auto rijden en om 11.00 uur weer bij moeder de vrouw. Nee , nu moeten ze gaan werken, zoals ze in ieder normaal bedrijf al jaren lang doen, en dan is de wereld te klein!
Jaap


26-09-2010
hallo, allemaal we roepen van alles, maar we doen niets.en ik zeg het maar nog een keer,als de sp geld inzamelijk om aandelen te kopen en de postbodes plus registratie en je heb 10% van de aandelen dan is er genoeg stemrecht dus sp regel dit voor ons en laten we met ze allen mee doen dit is mijn advies en ook peter bakker kun je ,koornstra ook die kun je naar huis sturen want aandeelhouder zijn de baas en niet peter bakker en koornstra dus want doen we sp aandelen kopen via sp en we hebben de bonden ook niet meer nodig
postbode friesland


26-09-2010
Annelies, want voor een mens ben jij, je zit de boel gewoon te stangen. weet je word postbezorgster dan heb je weer een baantje. en gedraag je. gr Johanna postbode uit noord holland
johanna


26-09-2010
Beste Annelies, Ik begrijp je frustratie door je ontslag in de supermarkt waar je werkte maar in feite sla je de spijker op de kop want ook daar wordt duurder personeel ingeruild voor vooral hele jonge dus goedkope krachten ten behoeve van aandeelhouders en bonusjagers en ik denk dat we met zun allen moeten strijden voor fatsoenlijke arbeidsbedingingen voor een ieder ongeacht leeftijd of beroep en bij een postdienst is het vooral de vraag moet dit een betrouwbare dienst blijven of gewoon te grabbel gegooid worden door misdadige praktijken (onderbetaling,vsp verhaal enz).ik denk dat iedereen die er zich echt in verdiept te beginnen bij de mislukte europese postliberalisering tot aan de nederlandse situatie nu en dan even zijn persoonlijke situatie buiten beschouwing laat tot de conclusie kan komen dat dit niet de weg is die we als samenleving in moeten slaan.veel wijsheid allemaal. MvG 26 jr postbode bij tnt
Herbie


26-09-2010
Idereen ken toch zien dat de SP probeert de bonden een kunstje te flikken door de te zeggen dat TNT al postbodes aan het ontslaan is. De SP zegt zelfs dat er in het hele land slechte bezorging is omdat TNT nu al postbodes heeft ontslagen. Maar we weten allemaal dat dat niet klopt omdat we nog helemaal geen brief hebben gekregen. en als we die brief krijgen hebben we nog 1 jaar de tijd. Dus waar lult de SP dan eigenlijk over? Sinds ik bij TNT werk (1986) hebben we al verzuip. Dat wijken blijven staan is niks nieuws. en nu wil de SP iedereen laten geloven dat we problemen hebben omdat TNT postbodes heeft weggestuurd. De SP kan dan wel denken dat wij niet zo slim zijn, maar dit leugentje ken iedereen wel zien. ik zet mijn kaarten liever op de bonden. daar heb je tenminste wat aan. Als we gaan staken betaalt de SP me loon niet hoor! Die zijn wel rijk maar te krenterig om ons te betalen als de boel plat gaat.
Berend van der K.


26-09-2010
Annelies, jouw verhaal is te zielig voor woorden, en wat nog veel zieliger is dat jij het onderwerp bent , jij bent pas echt zielig, volgens mij probeer jij nu zoveel mogelijk postbodes te stangen, en volgens mij woon jij in een ''prachtwijk''citaat van guido weijers..volgens mij heb jij een rose scooter, een zogenaaamd retromodel, loop jij met reclame en werk jij ook nog bij VSP, en wil jij graag bevredigd worden door Peter Bakker.
denker


26-09-2010
SP LIEGT OVER ONTSLAGEN POSTBODES RDAM die 50 ontslagen mensen van het sorteercentrum brieven Rotterdam zijn helemaal geen postbodes zoals de SP steeds zegt in de pers. ik weet dat omdat ik er zelf werk. die gasten wisten al een hele tijd dat ze eruit zouden gaan als ze niet het aanbod zouden nemen voor de afkoop van een paar uurtjes. en dan nu huilen voor de cameras!! had nou effe nagedacht. dan had je nog een baan. tuurlijk met minder geld. maar nog wel een baan met verzekering pensioen enzo. straks is het gewoon ww. beetje dom dus!!!!
eerlijke collega uit scb rotterdam


26-09-2010
Welterusten Annelies "Bakker". Ik was weer eens ff wakker (het is nu 3.30u) van de ellende die jouw man "Peter" over de postbodes heen stort en dacht toen: ach wat is die Annelies toch een leuke hollandse meid. Echt eentje die het opneemt voor de postbode. Laat jouw schaniertje maar "lekker" smeren door je man "Peter".
postbodefan (alleen van de ECHTE dan hé)


26-09-2010
In het artikel 'Per dag 3200 poststukken kwijt' (te vinden op internet) staat iets merkwaardigs: "Een woordvoerster van TNT Post bevestigt dat er het afgelopen jaar geregeld contact is geweest met de heer Steenwijk. Ook meldt zij dat er inderdaad twee krachten in diens postgebied op non-actief zijn gesteld omdat zij minder goed functioneerden. „Ondanks een gedegen aannamebeleid zitten er af en toe minder goede krachten bij de 48.000 postbezorgers die we in het land hebben lopen." Ze stelt de gang van zaken zeer te betreuren. „Het logistieke proces is helaas niet onfeilbaar. Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat 99,8% van de zestien miljoen dagelijks verzonden poststukken bezorgd wordt. Gemiddeld raken er dus 3200 stukken per dag kwijt. Dit cijfer is echter deels gebaseerd op vertrouwen en aannames. Wij kunnen niet controleren of een postbode zijn post in een verkeerde brievenbus stopt. Of dat mensen verhuisd zijn zonder ons te hebben ingelicht. Deze post wordt dan gewoon als bezorgd aangemerkt. Het daadwerkelijke aantal verkeerd bezorgde of kwijtgeraakte stukken kan dus veel hoger uitvallen." " Ook vraag ik mij af of fout bezorgde brieven die door de ontvangers nog dezelfde dag bij het juiste adres in de brievenbus worden gestopt wel in de statistieken worden opgenomen. @ Fons Cuijpers. Als TNT weet welke vestigingen de OPTA controleert, klopt er iets niet. Denk je dat TNT daar op de een of andere manier achter gekomen is?
Bart van Donselaar


26-09-2010
Henk van Dorp je kraamt zoveel onzin uit tegen je tc zeggen waar het op staat is ff wat anders als een krantenartikel waar de tnt top niet blij mee is,aangezien in het verleden is gebleken dat vrijheid van meningsuiting niet gewaardeerd wordt door hun dan moet het maar zo helaas. acht postbodes waar haal je dat nu weer vandaan??? de sp zou erachter zitten ook weer zon rare theorie volgens mij zijn er gelukkig ook nog postbodes die iets kunnen bedenken behalve dan wat jij durft, je tc zeggen waar het op staat zoooo jij durft!!!! deze mensen zijn helden en als hun de namen erbij hadden gezet waren ze nu hun baan kwijt maar liever niet voor figuren zoals jij.nee dank u voor jouw hebben ze het niet gedaan,jij vindt de bonden zo geweldig nou je bent de enige.een krantenartikel zoals dit anoniem zeiken???je kraamt echt zulke onzin uit en je weet ook echt niet waarover je praat een grote troosteloze treurigheid is over je gekomen. sterkte!!!
rare knakker


26-09-2010
Sorry Annelies, maar je klinkt nu niet echt als een meelevende echtgenote van een postbode. Wat er bij TNT gebeurt is een grof schandaal. Ik ben ook een echtgenote van een postbode, maar ik denk er heel anders over. Ik zie een doodvermoeide man thuiskomen die 's avonds om half negen naar zijn bed gaat omdat hij het anders niet trekt. Wijken die blijven staan probeert hij nog op tijd weg te krijgen. Als dank kregen we deze maand een derde van het salaris. In plaats van 100 overuren uitbetaald te krijgen, is er per abuis 100 uur afgetrokken !!!!! We moeten nu een BRIEF schrijven naar de hoge pieten. Om salaris te krijgen wat je verdiend hebt !! Het is te krankzinnig voor woorden. Sorry, maar wat jij schrijft is nog gekker als de TNT top bij elkaar. Je man zal dan wel een puik baantje hebben bij TNT anders zou je zo niet praten. Ik wil alle postbodes en ook hun gezinnen VAN HARTE STERKTE toewensen. Dat is beter op zijn plaats dan TNT de hand boven het hoofd te houden door de goede regelingen te noemen. Het is het minste wat ze kunnen doen, na al de misere wat ze ons aan doen.
Arendien


25-09-2010
Melchior, mensen die ontslagen dreigen te worden hebben het recht om te klagen. Trouwens het gedrag van TNT richting haar personeel heeft veel boosheid bij de klant teweeg gebracht.
Rommie


25-09-2010
Wij zijn totaal niet bang voor gedwongen ontslagen bij TNT post. De oprotpremie ontvangen, de WW in en lekker bij klussen. kon vroeger ook. Een dienst van zes uur en in in drie uur uitvoeren. luilakken worden niet geboren maar gemaakt.(zie huidige TNT post).de postbodes die veel zeuren en klagen het eerste de ontslagbrief laten ophalen. Eerst de rotte appels verwijderen.!!. p.s.Peter Bakker (1961) is een Nederlands topman. Liefs van Annelies. Echtgonote van met veel plezier werkende TNT postman in hart en nieren..
Annelies


25-09-2010
Annelies-je zegt me man is dik tevreden bij de post.is die ook te vreden als die er straks wordt uitgedonderd? Of is het zoon vieze slijmbal dat die van de leiding van TNT een garantie heeft gehad als je maar genoeg slijmt, en hier alle dingen goed praat die TNT verziekt, dat die mag blijven, Misschien ben jij net zoon vieze slijmbal geweest als hem op zijn werk .En trap jij en de slijmbal van je man, de postbode graag de grond in. Hoop dat hij als eerste er uitgedonderd wordt.kijken of die dan nog zo tevreden is over TNT
jhon


25-09-2010
bedankt tnt, bedankt scb zwolle.bedankt dat ik er uit moet. bedankt voor een jaartje stress. bedankt voor jullie geweldige inzet om mensen toch aan het werk te houden. bedankt manager en je meeloopertjes.bedankt ook namems de anderen die er uit moeten ( schat ongeveer 40 a 50 man )veel succes met al die uitzendkrachten.gvd !!!!!!!
lindarecentere bijdragen    oudere bijdragen
Je bijdrage:
Naam:
E-mail:
 
Schrijf over:captcha!