26-09-2010
Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. Betekenis: liegen keert zich tegen je, altijd! Met een leugen schiet iemand niets op omdat de waarheid altijd vroeg of laat naar buiten komt. Dus Top Managers TNT, Peter Bakker Harry Koornstra en de rest die bij hen hoort. Liegen en bedriegen is het ergste wat er is!! Zo rijk willen worden over de ruggen van de hard werkende postbode. Dit is heel erg,maar ook heel gemeen. Ben blij dat de beerput nu geleidelijk open gaat. Hier staat maar 1 straf voor en dat is .... vul het zelf maar in.
postbodes Emmeloord


26-09-2010
Nou collega uit Rotterdam beetje dom wat je nu zegt natuurlijk als die collega's de mindere uren had geaccepteerd dan had die nog werk gehad.ten 1e zonder garantie voor de komend jaar,want dan krijgt he minder ww maar buiten dat je moet de zooi niet nu bij de medewerkers leggen.dus jij vindt het normaal dat je word vervangen door goedkopere medewerkers .zal het nogmaals uitleggen een bedrijf die wilt reorganiseren gooit alle uitwisselbare functies op een hoop,die verdeeld die over de bekende leeftijd groepen.als er minder werk is en te veel medewerkers gaat die geen met de minst lange dienst er uit.duidelijk,dan zou het kunnen zijn dat er wat overblijft aan uren en die zou je eventueel kunnen verdelen.maar nu komt het het bedrijf mag pas afspiegelen als er aan afspiegelings kriteria is voldaan dat betekend alle uitzendkrachten weg en medewerkers met een contract.2 je kunt niet iedereen een kleiner contract aanbieden want nu is een collega met 25 uur geplaatst met dezelfde leeftijd maar met 15 dienstjaar maar ik moet weg maar wel met 25 dienstjaar dus dat lijkt mij niet juist.collega rugnummer 20 hoger krijgt uren er bij van eerst 26 uur nu 33,terwijl ik maar 32.5 kreeg aangeboden hij blijft ik ben overcompleet..dus collega denk ff goed na wat je zegt, ze willen kwaliteit houden maar dan moet jij uren inleveren dus jij gaat van 37 naar 25 uur nou dat wil ik zien wat jij doet.
vecht voor je recht


26-09-2010
Open brief - Wat zou je denken van die brief in de bestelling als Huis aan Huis
Nog een rondje extra


26-09-2010
BEDANKT COLLEGA'S voor de open brief in het AD!! Prachtig gebruik gemaakt van de mogelijkheid! Voor wat betreft Melcior en Annelies, ik denk dat dat een 2-KOPPIGE DRAAK is 1 en dezelfde persoon dus die probeert de boel te stangen. Laat je niet opnaaien! Maar voor wat ONZE zaak betreft gaat het voor wat betreft publiciteit TOPPIE. Het is net een sneeuwbaleffect, de beerput is open er komt steeds meer in de openbaarheid! Dus collega's ga zo door!! Media kan een machtig wapen zijn!
zeeuws meisje


26-09-2010
Het valt me op dat telkens als TNT negatief in de media is geweest, het hier in het gastenboek stikt van de tc's, bruinwerkers en persoonlijke pr-medewerkers van Peter Pakker. Als stekende strontvliegen op stront. @Annelies: Als ik jou supermarkt bedrijfsleider was geweest dan had ook IK jou ontslagen. Je zegt het zelf al: "lekker de ww in". Ook ik zou van mijn luilekker werknemers afwillen. Echter ALLE postbodes zijn mensen met een rood posthart die strijden voor hun baan. Annelies, als jij straks je eerste verkeersboete van 200 euro NIET in de bus krijgt door een bezorger die de post in zijn garage laat staan en jij de keer erop al een verhoging krijgt van 100 euro, moet jij eens kijken hoe hard je op dit forum schreeuwt dat de vertrouwde postbode weer terug moet komen. Ik vind ook dat elke postbode de Open Brief aan de klant (uit het AD) moet kopieren en verspreiden. Doe de stencils in een dichtgeplakte envelop met adres, dan mag het management niet controleren wat er in zit (briefgeheim). Of anders even in eigen tijd rondbrengen. Als ieder huishouden deze brief krijgt is het gauw afgelopen met de privatiseringen. Wat in de Open Brief staat over de gezondheid van de postbodes vind ik trouwens nog zwak uitgedrukt. Vele postbodes zijn echt zwaar ziek geworden van het overwerk en wegpesterijen. Ik heb tot nu toe 6 groepsleiders/teamcoaches gehad,waarvan er 4 de GROOTSTE GEKKEN waren die ik ooit ben tegengekomen. Dus gewoon van Nederlander tot Nederlander zal ik maar zeggen.
Hondje Kafka (P Bakker) moet weg


26-09-2010
Mensen zoek even naar "Trol (internet)" op de Wikipedia. Zodra er zich dan weer een dergelijk type in dit Gastenboek aandient zeg dan bij jezelf: "Ach ja, een trol. Wat schattig. De deugniet." Daarmee zijn dergelijke figuren effectief onschadelijk gemaakt. (De Engelse Wiki bevat zoals gebruikelijk nog veel meer informatie.) Je kan je natuurlijk ook geweldig opwinden, en vlammende stukjes schrijven waarin de 'trol' onderhanden wordt genomen, maar dat is zonde van je tijd en energie.
Bart van Donselaar


26-09-2010
ik wil mijn post bezord hebben, door de oude postbode met een vast contract die al jaar in jaar uit prima zijn werk doet. veilig en vertrouwd. schande om deze mensen hun baan te ontnemen.
Heleen van Klink


26-09-2010
Helma-TNT is een asociaal bedrijf dat gaat over lijken. enkel de aandeelhouder telt mee. TNT kijkt enkel naar het geld ,en mensen zijn in hun ogen niks waard het is triest, maar zover zijn bakker koorstra en de rest van de leiding van TNT gezakt. En het stuk in de AD was heel goed klasse mensen.
jhon


26-09-2010
Idee? Bovenstaande brief uitprinten en verspreiden in de postbussen en op het industrie terrein? Niet iedereen leest het ad. Zo verzin je nogal wat akties!
loco


26-09-2010
Annelies-(geen Bakker) Inderdaad echtgenote van een normaal werkende postbode. Wat laten jullie (mietjes) je opfokken. Gewoon oprotpremie incasseren en wegwezen. De post wordt toch wel besteld, niet vandaag dan misschien wel morgen.. Mijn TNT echtgenote melchior gaat dinsdag 29-09 2010 weer heerlijk aan de slag en met veel plezier naar het werk bij TNT Post. (Neem daar allen maar eens een voorbeeld aan) p.s Alles heeft een kans van slagen, ook te worden ontslagen!!. Met Vriendelijke Groeten.
Annelies


26-09-2010
Er moet toch iets van mijn hart. Op 1 oktober 2009 is mijn broer Herman Laanen in bedrijfstijd om het leven gekomen door een opzettelijk veroorzaakte aanrijding. Hier kan TNT natuurlijk niets aan doen, maar wat mij wel verbaasd, is dat er niemand maar dan ook niemand van directie of wat dan ook bij de rechtszaak aanwezig was. Het gaat toch ook TNT aan; het is tenslotte een bedrijfsongeval. Herman is 30 jaar postbode geweest. Zo gaat TNT vandaag de dag met zijn werknemers om.
Helma


26-09-2010
Jongens laat je niet opnaaien door "Annelies". "Annelies" is gewoon een undercover manager of bruinwerker die ons op stang wil jagen. Die zitten er trouwens meer op deze site. Big Brother is watching you, you know
exit


26-09-2010
@annelies. Ik denk dat het tijd wordt dat je met je stomme gelul van deze forum oprot, want op jou zit niemand te wachten, zeker niet hier op deze forum.
anomiempje


26-09-2010
Goed stuk in het AD, de druk op het bedrijf wordt groter!!! HULDE aan de KLOKKENLUIDERS!!!! We hebben meer van dit soort collega's nodig! WIE VOLGT!!!!!
Lefgozers en Lefmeiden


26-09-2010
Jarenlang hebben personeelsleden, met open vizier, de problemen bekend gemaakt aan TNT, dit door gebruik te maken van de hen ten dienste staande organen. Deze zijn telkens weer overruled door TNT.Afspraken maken maar net nakomen , proef op een Scb ophet andere al invoeren etc. Daarbij komt ook dat TNT de laatste jaren zich verhard opstelt tegen openlijke kritiek . Het is dus begrijpelijk dat het personeel underground gaat . Dus kiezen wij voor de aloude beproefde guerrilla-tactiek en zie in ieder geval weten wij nu wel de Media te bereiken en naar buiten te kunnen brengen , wat al die jaren onder de pet bleef, in de doofpot zat. Wij zullen net zolang ondergronds doorgaan zolang TNT ons het democratisch recht ontzegt om kritiek te hebben in het Openbaar
Tnt Liberaton Front


26-09-2010
Beste Annelies, je maakt een denkfout. Die "oprotpremie" is iets wat een bedrijf wettelijk verplicht is te betalen, dus da's helemaal geen gulheid van ze. Google maar eens op "kantonrechtersformule". Ook gaat die vergelijking met jouw supermarkt mank. Als het nou zo slecht zou gaan met TNT was het een ander verhaal: als de post echt zo hard terugliep dat er simpelweg geen werk meer zou zijn. Maar er is volop werk, en juist een tekort aan mensen. Iedere TNT-er en iedereen die het nieuws een beetje volgt ziet daar de harde bewijzen van. En het verhaal van diensten van 6 uur die je in 3 uur doet is helemaal onzin! Ja, in de ambtenarentijd was dat misschien zo, maar die ligt alweer bijna 25 jaar achter ons. Tegenwoordig is het eerder zo dat je een dienst van 6 uur in 7/8 uur doet, en dat je God op je blote knietjes mag danken als je dat extra uur uitbetaald krijgt. En als jouw man dat niet inziet en die Peter Bakker blijft verdedigen dan hoopt hij waarschijnlijk dat door zoete broodjes te bakken hij niet ontslagen wordt, of is zijn bijnaam Johnny the Selfkicker.
Going Postal


26-09-2010
Pffff, het niveau gaat wel omlaag hoor bij sommige mensen. Zie berichtje van Postbodefan. Je kunt het niet eens zijn met Annelies maar is dit nu allemaal nodig? "Kindergarten" lijkt het soms wel hier...
Arzenicum de Postwerker


26-09-2010
Anneliesje, je hebt een RECHT, het AANRECHT kun je een lekker potje koken voor manlief.....
BASSIE


26-09-2010
Annelies -> Ik ben het helemaal met je eens ! Eerst een schoon schip maken , eruit met die luie collega,s, de meesten die nu al die bravoer hebben zijn er die al 20 tot 30 jaar "rondhangen"bij PTT/TPG/TNT, inderdaad wat je schrijft : vroeger om 5 uur beginnen, wijkje voorbereiden. Even een rondje met de auto rijden en om 11.00 uur weer bij moeder de vrouw. Nee , nu moeten ze gaan werken, zoals ze in ieder normaal bedrijf al jaren lang doen, en dan is de wereld te klein!
Jaap


26-09-2010
hallo, allemaal we roepen van alles, maar we doen niets.en ik zeg het maar nog een keer,als de sp geld inzamelijk om aandelen te kopen en de postbodes plus registratie en je heb 10% van de aandelen dan is er genoeg stemrecht dus sp regel dit voor ons en laten we met ze allen mee doen dit is mijn advies en ook peter bakker kun je ,koornstra ook die kun je naar huis sturen want aandeelhouder zijn de baas en niet peter bakker en koornstra dus want doen we sp aandelen kopen via sp en we hebben de bonden ook niet meer nodig
postbode friesland


26-09-2010
Annelies, want voor een mens ben jij, je zit de boel gewoon te stangen. weet je word postbezorgster dan heb je weer een baantje. en gedraag je. gr Johanna postbode uit noord holland
johanna


26-09-2010
Beste Annelies, Ik begrijp je frustratie door je ontslag in de supermarkt waar je werkte maar in feite sla je de spijker op de kop want ook daar wordt duurder personeel ingeruild voor vooral hele jonge dus goedkope krachten ten behoeve van aandeelhouders en bonusjagers en ik denk dat we met zun allen moeten strijden voor fatsoenlijke arbeidsbedingingen voor een ieder ongeacht leeftijd of beroep en bij een postdienst is het vooral de vraag moet dit een betrouwbare dienst blijven of gewoon te grabbel gegooid worden door misdadige praktijken (onderbetaling,vsp verhaal enz).ik denk dat iedereen die er zich echt in verdiept te beginnen bij de mislukte europese postliberalisering tot aan de nederlandse situatie nu en dan even zijn persoonlijke situatie buiten beschouwing laat tot de conclusie kan komen dat dit niet de weg is die we als samenleving in moeten slaan.veel wijsheid allemaal. MvG 26 jr postbode bij tnt
Herbie


26-09-2010
Idereen ken toch zien dat de SP probeert de bonden een kunstje te flikken door de te zeggen dat TNT al postbodes aan het ontslaan is. De SP zegt zelfs dat er in het hele land slechte bezorging is omdat TNT nu al postbodes heeft ontslagen. Maar we weten allemaal dat dat niet klopt omdat we nog helemaal geen brief hebben gekregen. en als we die brief krijgen hebben we nog 1 jaar de tijd. Dus waar lult de SP dan eigenlijk over? Sinds ik bij TNT werk (1986) hebben we al verzuip. Dat wijken blijven staan is niks nieuws. en nu wil de SP iedereen laten geloven dat we problemen hebben omdat TNT postbodes heeft weggestuurd. De SP kan dan wel denken dat wij niet zo slim zijn, maar dit leugentje ken iedereen wel zien. ik zet mijn kaarten liever op de bonden. daar heb je tenminste wat aan. Als we gaan staken betaalt de SP me loon niet hoor! Die zijn wel rijk maar te krenterig om ons te betalen als de boel plat gaat.
Berend van der K.


26-09-2010
Annelies, jouw verhaal is te zielig voor woorden, en wat nog veel zieliger is dat jij het onderwerp bent , jij bent pas echt zielig, volgens mij probeer jij nu zoveel mogelijk postbodes te stangen, en volgens mij woon jij in een ''prachtwijk''citaat van guido weijers..volgens mij heb jij een rose scooter, een zogenaaamd retromodel, loop jij met reclame en werk jij ook nog bij VSP, en wil jij graag bevredigd worden door Peter Bakker.
denker


26-09-2010
SP LIEGT OVER ONTSLAGEN POSTBODES RDAM die 50 ontslagen mensen van het sorteercentrum brieven Rotterdam zijn helemaal geen postbodes zoals de SP steeds zegt in de pers. ik weet dat omdat ik er zelf werk. die gasten wisten al een hele tijd dat ze eruit zouden gaan als ze niet het aanbod zouden nemen voor de afkoop van een paar uurtjes. en dan nu huilen voor de cameras!! had nou effe nagedacht. dan had je nog een baan. tuurlijk met minder geld. maar nog wel een baan met verzekering pensioen enzo. straks is het gewoon ww. beetje dom dus!!!!
eerlijke collega uit scb rotterdamrecentere bijdragen    oudere bijdragen
Je bijdrage:
Naam:
E-mail:
 
Schrijf over:captcha!