28-09-2010
Reactie, op dit hier onder geschreven verhaal! Jongens wat een fantasieverhalen hier. In mijn VBG zuid/oost is er niks te merken van post die zogenaamd wordt verstopt. Laat me niet lachen joh, dat valt veels te veel op!!!.... Wij, duizenden collega's van jullie, zijn het gemekker en dom geklets hier een beetje spug zat.... het enigste wat jullie doen is de rest van ons zwart maken met dat zwak dom geklets.... ja demostreren in Rotterdam, dat kenne jullie goed. maar ik heb es getelt hiero. en dr zijn maar 12 klagertjes die hier steeds schrijven. de rest doet gewoon normaal zijn werk en gaat op zoek naar een andere baan. maar de loesers blijven hier zitten ouwehoeren dat het allemaal niks is. gaat nou gewoon is effe aan je werk joh in plaats van te ouwehoeren! De zwijgende meerderheid van postbodes....Ik sta hier volledig achter. Sure TNT We Can....(schouders er onder).
Maria


28-09-2010
REACTIE OP....onderstaand ingezonden stuk....... Collega's wat willen we nu uiteindelijk, op 1 Oktober komen al mogelijk 100 collega's in de overcompleet (bijna werkloos) misschien wel meer zie alleen een aantal van 50 Rotterdam maar hoe zit het met de andere sorteer centra's. Wat moeten we hier van denken het is toch vreemd dat onze bondsvertegenwoordigers pas 7 Oktober verder praten,en wat denken jullie voor deze kleine aantal medewerkers +/- 100 of misschien wel wat meer op 15.000 en daar is geen fatsoenlijke oplossing voor dan houd ik mijn hart vast voor de rest en de belofte van TNT om serieus te kijken naar aantal gedwongen ontslagen pfff lachen toch.ha-ha-ha-ha Ben Het Hier Helemaal Volkomen Mee Eens!
Annelies


28-09-2010
Regio Rotterdam zou in de maand september een brief krijgen met info over het eventueel overcompleet worden van de postbodes. Weet iemand daar al iets van. De spanning onder de collega's stijgt naar een ziekmakend niveau.
bromtol


28-09-2010
RT -50 ZL -63 HT -?? GV -?? NIWG -?? ASD -?? en dan hebben we het natuurlijk nog niet over de mensen die een kleiner of ongunstiger contract hebben (moeten) accepteren....andere Scb gaarne aanvullen...loop al heel wat jaartjes mee maar wat voor chaos het momenteel is heb ik zelden meegemaakt....
bode miller


27-09-2010
Beste Postmensen,heb gehoord dat de demonstratie op 7-oktober niet zou doorgaan.dit inverband met vermoedelijke relschoppers...!!Wie weet hier meer van.?? Reageer zo snel mogelijk.!!
GEEST


27-09-2010
Hier bij TNT post regio/zuid loopt alles op rolletjes, leuke colega´s perfecte sfeer.Hier hoor je niemand klagen,altijd fijn om samen met het personeel weer bij TNT Post aanwezig te zijn..Zeker niemand bij een ander bedrijf/baas gewerkt..Dan praat je wel anders! TNT Post is zo slecht (nog)niet..En ook niet wat betreft het salaris..
Maria


27-09-2010
Collega's, Dinsdag even kijken naar Eenvandaag. Postbodes geintervieuwd over wantoestanden bij onze firma "List en Bedrog" dinsdag 18.15 uur Ned 1.
Werkkamp Zuid


27-09-2010
Collega's wat willen we nu uiteindelijk, op 1 Oktober komen al mogelijk 100 collega's in de overcompleet (bijna werkloos) misschien wel meer zie alleen een aantal van 50 Rotterdam maar hoe zit het met de andere sorteer centra's. Wat moeten we hier van denken het is toch vreemd dat onze bondsvertegenwoordigers pas 7 Oktober verder praten,en wat denken jullie voor deze kleine aantal medewerkers +/- 100 of misschien wel wat meer op 15.000 en daar is geen fatsoenlijke oplossing voor dan houd ik mijn hart vast voor de rest en de belofte van tnt om serieus te kijken naar aantal gedwongen ontslagen pfffffffff lachen toch
vecht voor je recht


27-09-2010
Hier in Voorst (bij Apeldoorn) kregen we zondag tussen de ingesealde reclame een foldertje van tnt dat we postbezorger kunnen worden................ GEK HÉ!!
Vos


27-09-2010
ik hoorde die optivo karren zijn ze aan het testen voor de nieuwe post fabrieken het is waardeloos die karren in de oude postkantoren paden zonde van het geld
cor


27-09-2010
7 oktober? waar en hoe laat?
nelis


27-09-2010
je weet het ANNELIES bestaat niet het is een geest voor degenen die het nog niet wisten.
geest


27-09-2010
http://www.telegraaf.nl/binnenland/7766167/__Crematie_uitgesteld_door_fout_TNT__.html?p=20,1 't kan niet op!!! Alweer in de media en alweer een foutje volgens TNT!!! Misschien is het management wel een foutje!!!
Punica


27-09-2010
Jongens wat een fantasieverhalen hier. In mijn VBG is er niks te merken van post die zogenaamd wordt verstopt. Laat me niet lachen joh, dat valt veels te veel op!!! Wij, duizenden collega's van jullie, zijn het gemekker hier een beetje zat. het enigste wat jullie doen is de rest van ons zwart maken met dat gekl**t. ja demostreren in Rotterdam, dat kenne jullie goed. maar ik heb es getelt hiero. en dr zijn maar 30 klagertjes die hier steeds schrijven. de rest doet gewoon normaal zn werk en gaat op zoek naar een andere baan. maar de loesers blijven hier zitten ouwehoeren dat het allemaal niks is. gaat nou gewoon is effe aan je werk joh in plaats van te ouwehoeren!
de zwijgende meerderheid van postbodes


27-09-2010
Op Rijswijk worden de niet bestelde wijken zo snel mogelijk in de TC kamer uit het zicht gezet . Heb dit al eerder bij de Opta aangegeven , zij kwamen niet verder dan e.e.a. te noteren omdat er momenteel heel veel meldingen binnenkomen . Dit geeft i.i.g aan dat men landelijk wel bezig is om er melding van te maken . Heel goed mensen , alle misstanden vooral blijven melden .
Hannes


27-09-2010
Nou echte bode, niet alleen de tno, maar de arbo mag ook wel eens op de werkvloer komen. Ook bij ons in Drachten is het werken met die "multi karren" een drama. De ruimte die wij hadden om te werken is nog krapper geworden. Het is alleen nog wachten wanneer iemand struikelt over die k...karren en dan in de ziektewet. Na 1,5 JAAR gaan die karretjes door de shredder en er wordt weer iets nieuws bedracht. Volgens mij heeft diegene die die karretjes heeft uitgevonden het licht op vloer niet gezien. Het is ook een manier om de mensen nog meer te pesten en te treiteren
postbode uit de omgeving van Drachten


27-09-2010
als de bonden niks meer doen zeggen we allemaal op kijken wat er gebeurt,zoals in het westen van het land. Alles laten staan van een week en dan in een dag alles laten bezorgen door een postbezorger die maar twee dagen in de week bezorgt. die totaal kapot het weekende in gaat TNT je maakt ons kapot.
pipo


27-09-2010
Ook in Zeeuws Vlaanderen gaat het mis,alleen blijven hier geen wijken staan maar worden ze gewoon dagen later besteld,dus blijven ze niet staan volgens het management.Wie heeft die rollater karretjes getest,waar er 6000 van gekocht zijn,ze zijn een drama ,is niet mee te werken.WAAR is het rapport van TNO over optivo waar niet mee te werken is.5 Minuten om een 2e tranch te zetten ,kom het maar eens voor doen zo ook die loosers van de OC en OR.
de laatste echte bode


27-09-2010
@ aagje optivo in delft is een sukces. gemidelt 40 wijken terug gemidelde werkweek voor de vaste bestellers 50 uur tot 57 uur. heeeeeel veeeeel uitzend krachten. veeeeeeeel huis aan huis niet besteld en de aangetekenen tja wat moeten we daar mee o ja die worden soms de volgende dag besteld door uitzend krachten. TC zien het zelf ook niet meer zitten. 1 werkt al niet meer in delft. zelfs T van het W van de BVPP heeft het eindelijk zwaar tja het moet in eens werken.
rene


27-09-2010
Let op,Let op,Let op. Morgen, dinsdag 28 Sept, om 18.15 op ned 1 na het journaal, onderwerp over T.N.T, in 1 vandaag. Ik heb net de brief gelezen, boven aan deze pagina, en makers van deze brief, mijn complimenten.
mijn complimenten


27-09-2010
Hallo alle lieve TNT Post medewerkers op Donderdag 7-oktober ben ik aanwezig. Helaas zijn gedwongen ontslagen niet te voorkomen, Want dan moet je helaas verder dromen,Wil de TNT Post blijven bestaan dan zal deze beslissing blijven bestaan. Morgen ga ik weer heerlijk,en met veel plezier bestellen. Veel liefs en misschien tot Donderdag.
Annelies


27-09-2010
jongens kom op wat denken jullie van 7 oktober .. wie gaat er mee?
www.linkepost.nl


27-09-2010
Mensen zoek eens op het internet naar "Six Sigma en Kwaliteit bij TPG Post", in dit artikel staat ook een interessant grafiekje over de bezorgkwaliteit. Over de manier waarop TNT de arbodienst voor het eigen karretje spant, de bedrijfsarts op afstand houdt en zieke mensen "aanpakt" en liefst direct weer te werk stelt of in TNT Mobility poot, zie het artikel "Aanpak verzuim in 2010: Aandacht en samenwerken" op blz. 4 van de ManagerMail van december 2009 ( http://grandparade.logeion.nl/l/library/download/80582 ). Op het IntranetMail las ik ooit een artikel van dezelfde strekking geheten "Integrale aanpak ziekteverzuim: Voortdurend de vinger aan de pols" in het TNT MASTERS MAIL MAGAZINE van 2007. Misschien kan iemand dat nog terugvinden. Inderdaad – alles draait bij TNT om de cijfertjes! (Ik wil alle geïnteresseerde lezers aanraden de info waar ik in mijn stukjes naar verwijs – voor eigen gebruik – in bestandjes op te slaan. De kans dat deze inkijkjes op vriendelijk verzoek van TNT weer snel van het net verdwijnen is immers niet denkbeeldig.) @ Helma. Te oordelen naar hetgeen ik er op het internet over lees moet die rechtszaak voor jullie een bezoeking geweest zijn. Veel sterkte toegewenst!
Bart van Donselaar


27-09-2010
jammer dat ik hier niets leest over optivo in delft. ik ben beniewd naar hun verhaal.delft laat jullie horen.
aagje


27-09-2010
tnt, de postbodes worden ingelicht,doorgelicht en tenslotte opgelicht. Sure we can
postbode zuidoostrecentere bijdragen    oudere bijdragen
Je bijdrage:
Naam:
E-mail:
 
Schrijf over:captcha!