27-09-2010
Hoi Helma....Veel sterkte met de verwerking van jullie grote verlies.Knap dat je hier een berichtje hebt geplaatst.Zeer zeker hoorde TNT aanwezig te zijn net wat je zegt.Verder vergeet TNT ook vaak dat mensen 25/40 dienstjaren hebben of met de VUT gaan.Sterkte !!!!!
de bom


27-09-2010
Oproep aan alle onderdelen van TNT,Pakketpost,transport enz,enz! Wie gaat er 7 Oktober mee naar de lokatie waar het gesprek TNT-Bonden is.Laat zien dat we kwaad zijn !De wijken zijn de deur niet meer uit te krijgen en niet alleen in het weekend maar de hele week.En we flikkeren ons eigen personeel de straat op ONGELOOFLIJK !Geef de mensen van sorteerland dan tijdelijk werk bij de bestelling of pakketpost als medewerkers dit willen.Wat zegt een rechter hiervan? Dus collega's ga met me mee op 7 Oktober naar de grote mannen Het is nu of nooit er is niks meer te verliezen hoe meer mensen hoe beter.Tot 7 Oktober
7 Oktober 2010


27-09-2010
Annelies, je weet echt niet wat je zegt, met die opmerking over een oprotpremie en de postbodes op dit forum uitmaken voor mietjes! Postbodes van TNT zijn géén mietjes en dat hoor jij dacht ik toch ook te weten? Trouwens mijn beste, de bonden en de media melden heus wel als er winkelbedrijven zijn, die dezelfde asociale en onbeschofte handelswijze zouden hanteren naar hun eigen personeel! Ik kan je dit zeggen tot slot, dat de burger hun oude vertrouwde postbode terug willen hebben in hun straten en niet zoals het nu gebeurt met al die verschillende postbedrijven, want dat heet chaos!
Rommie


27-09-2010
TNT ers wanneer gaan jullie echt eens staken,want de bezorgkwaliteit hier in Eindhoven is bar slecht. Dan zie ik twee dagen geen postbode en zo krijg ik weer veel post op een dag. TNT zet nu eens de gewone postbode in ,die doen tenminste hun best als al die dames en HEREN die maar iets doen wat op bezorgen lijkt. bewoners Eindhoven... ANGST-ANGST-ANGST-ANGST..-..Hier bij TNT post loopt alles op rolletjes, leuke colega´s perfecte sfeer.Hier hoor je niemand klagen,altijd fijn om samen met het personeel weer bij TNT Post aanwezig te zijn..Zeker niemand bij een ander bedrijf/baas gewerkt..Dan praat je wel anders..!!.TNT Post is zo slecht (nog)niet..En ook niet wat betreft het salaris...Vriendelijke Groeten...Maria.
Maria


27-09-2010
TNT ers wanneer gaan jullie echt eens staken,want de bezorgkwaliteit hier in Eindhoven is bar slecht. Dan zie ik twee dagen geen postbode en zo krijg ik weer veel post op een dag. TNT zet nu eens de gewone postbode in ,die doen tenminste hun best als al die dames die maar iets doen wat op bezorgen lijkt.
bewoners Eindhoven


27-09-2010
Beste Helma, Ik wil je vanaf deze kant heel veel sterkte wensen, ook voor je familie. Hoop dat jullie de kracht zullen vinden om door te vechten, we hebben elkaar keihard nodig.
jomar


27-09-2010
Willem van den berg arnhem-Als je het zo goed naar je zin heb wat doe je dan hier op deze site.Of ben je hier ook in opdracht van de leiding van TNT, en ben je een 1 of andere gehersen spoelde TC,die net moet doen of die postbode is.En zo probeert het verzet tegen het asobeleid wat TNT voert, te breken
jhon


27-09-2010
Ja!! En alweer in het AD van vandaag: http://www.geldenrecht.nl/artikel/2010-09-27/slechte-postbezorging-wat-nu
Repelsteeltje


27-09-2010
Kijk op: www.bndestem.nl BN De Stem opent met artikel "SP wil politieke druk op management TNT"
politieke druk op management TNT


27-09-2010
VAndaag in AD, pag 2: MANAGERS VAN TNT MOFFELEN DE POST WEG. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel....
containers post nachtje weggezet


27-09-2010
@ Willem van den Berg (Arnhem) Alvast gefeliciteerd met je groot rijbewijs. Nu alleen nog een cursus Nederlands............
Pb


27-09-2010
Alweer een negatiefstuk over de leidinggevende bij TNT in het Leidsedagblad vandaag (krante versie)!
RAD


27-09-2010
Sommige mensen wachten op de pers badges van het grenswerk festival in Enschede. Het festival is al begonnen maar die badges zijn er niet. En waarom? 'De collega die dit met veel aandacht had verzorgd, ontdekte vanochtend dat de postzak niet is opgehaald door TNT.' Het is nu mandaag en de postzak staat sinds donderdag bij het festivalbureau Overijssel. Jammer voor TNT, dat dit de pers self betreft, ook de buitenlandse pers ;-) Ik ga effe mijn verslag schrijven...
Mendian


27-09-2010
Vandaag in de AD "Managers van TNT moffelen de post weg" De DRUK wordt alsmaar groter en groter. Kom op BONDEN, Geef het startschot voor een LANDELIJKE ACTIE. PLAT DIE HANDEL!!!!!
Koperstraat virus


27-09-2010
afgelopen zaterdag weer 3 pagina:s in het brabantsdagblad over de misstanden bij wat eens ons mooie bedrijf was waar men nog wat voor elkaar over had nu zitten bij ons kantoor alleen tc die moeten van de vbg manager elke dag bij mensden gewoon 10 tot 15 minuten van de tijd afhalen want anders haalt hij zijn contract niet vaste mensen zeggen hier wel wat van maar pbz en uzk durven dat niet dus hier word gewoon diefstal gepleegd door de leiding daarom stappen in vbg-ht zoveel bezorgers op.Wij houden ons hartje vast als het eind november is dan krijgt men de post helemaal niet meer weg want niemand wil natuurlijk wat extra doen want men kan nu al geen mens meer krijgen.
ben er klaar mee


27-09-2010
Nou oud collega, oud oc lid, oudsectorraad ABVAKABO ! Als U het dan zo goed weet allemaal, we zijn een bond nodig om aktie te voeren ! Ik vindt dit zo'n slap gelul! Enaangezien de bonden niets doen gebeurd er niets, U als oud sectorraad van de ABVAKABO !zou beter moeten weten!Gooit U ze wat peper in de r..d? Flink hoor! Slappe Hap! En nu niet zo stoer meer doen als U overal uit bent!
loco


27-09-2010
Helma, Inderdaad buitengewoon triest dat TNT bij zoiets verstek laat gaan. Zegt eigenlijk wel meer dan genoeg in hoeverre het bedrijf betrokken is bij de werknemers! Volkomen emotieloos,helaas! Binnenkort komen ze wel weer hoe belangrijk het is dat bekenden en geliefden een kerstkaartje willen ontvangen...of een Valentijnskaartje.... Waarin een groot bedrijf toch weer KLEIN in kan zijn!
willem


27-09-2010
wat mij opvalt is, dat iedereen hier klaagt op dit gastenboek, maar nog steeds geen actie wordt ondernomen, ik denk aan stakingen, blokkades etc.... Ik vrees dat elke postbode zich heeft berust in het lot van ontslag en gewoon rustig afwacht. Als je je baan wilt behouden of toch het gevoel wilt hebben dat je er iets aangedaan hebt om iets te voorkomen, dan zul je toch een keer massaal in aktie moeten komen, en natuurlijk lid worden van een goede vakbond! Deze kunnen beter werken namens een grote groep dan individueel!
oud-collega, oud-oc lid, oud lid sectorraad ABVAKABO!


27-09-2010
jammer dat de "hoge heren" dit beslissen. de postbodes krijgen het commentaar omdat de "vaste" post zoals b.v. tijdschriften een dag later bezorgd worden. laat "onze" mannen en vrouwen hun werk doen !
leny


27-09-2010
Jammer dat veel mensen de moeite nemen op onzinnige stukjes te reageren en niet op de bijdrage van Helma over haar broer Herman Laanen, onze collega die vermoord werd.Ik vind dat eigenlijk ook wel triest.Maar ja zo is de maatschappij tegenwoordig. Sterkte Helma.
33jaar ervaring


27-09-2010
Het is jammer dat we onze energie stoppen in dingen waar we ons niet druk om moeten maken... waar we ons wel druk om moeten maken is het verspreiden van de brief en 7 oktober, als de bonden met TNT in overleg gaan, de stakingskas is opengezet en de eisen van de bonden zijn helder, we moeten de bond bijstaan en vertrouwen geven ... jullie weten zelf wel hoe hardnekkig TNT is en blijft volharden, dit moet een gevecht worden van hard tegen hard ... laten we met zoveel mogelijk mensen ons verzamelen op 7 oktober voordat onze vertegenwoordiger de box ring in moeten ... er zijn al 50 mensen ontslagen in één vesting op één dag, hoeveel zijn er wel al niet overcompleet verklaard ... hoe bikkelhard en meedogenloos is deze organisatie ... als ze over lijken zou moeten gaan, dan gaan ze over lijken ... zonder enige aarzeling. aan een ieder, kom met zoveel mogelijk mensen, dit wordt het gevecht van de eeuw, TNT staat nog steeds, maar heeft al veel klappen te verduren gehad, deze laatste weken ... en 7 oktober zullen ze neer gaan, daar wil je toch bij zijn/daar moet je bij zijn.
jeroen spaan


27-09-2010
Willem van den Berg (Arnhem) ben je verlost van dat gezeik hier???? wie heeft jouw dan verplicht dit gastenboek te bezoeken???? zo met de vlam in de pijp hopelijk ver weg van dit gastenboek vroooooom
toet toet


27-09-2010
eerlijke collega uit scb rotterdam, had nou maar ja gezegd dan had je nog een baan tjsa wel met minder geld??????!!!!!uhhhhhhh ja heel eerlijk maar niet goed wijs. Berend van der K. ----------- sorry maar ik heb dat de sp nooit horen zeggen dat het 50 postbodes zijn. ja berend verzuip kennen we maar post die dagenlang blijft staan nog niet dat is iets van de laatste maanden sinds de reorganisatie op volle toeren is gaan draaien. je verzint nu vanalles om nu zelfs de sp van leugens te betichten,helaas jij bent de leugenaar en heult waarschijnlijk met de top van tnt die zijn daar ook zo goed in maar niet goed genoeg,worden met de feiten om de oren geslagen zo ook jij,eerst de feiten maar eens goed weergeven,je zit hier trouwens op het verkeerde adres wij kennen de feiten allang je staat een beetje voor joker.de sp heeft het prima verwoord en niet gezegd wat jij nu tracht te beweren. er zijn weer een heleboel rare mensjes tentonele verschenen zoals een annelies enzo ZULLEN WE HUN MAAR GEEN ANTWOORD MEER GEVEN ZE ZITTEN HIER OM TE STANGEN ZE BESTAAN VOLGENS MIJ NIET EENS ZE VERZINNEN HUN VERHAALTJES.
alice


26-09-2010
Een vast onderdeel in het overleg bij collectief ontslag is de actieve bemoeienis van de werkgever om de betrokken werknemers te herplaatsen in de eigen onderneming of om arbeidsplaatsen elders te vinden. Soms wordt er bij collectief ontslag afgesproken dat er een outplacementbureau wordt ingeschakeld. Een sociaal plan bindt de werkgever, maar niet alle werknemers. Belangrijk is dat in geval van een sociaal plan de werknemer geen afstand heeft gedaan van zijn recht om meer te vorderen dan in het sociaal plan staat vermeld. Vooral als het sociaal plan eenzijdig door de werkgever of in overleg met de ondernemingsraad is vastgesteld, dan is de individuele werknemer hier niet zonder meer aan gebonden. Als het sociaal plan wordt overeengekomen met de vakbonden kan het de status van cao hebben. In dat geval zijn in ieder geval werknemers die lid zijn van de vakbond aan het plan gebonden. Over de (on)gebondenheid van de niet aangesloten werknemers verschillen de meningen. Wat betreft de hoogte van een eventuele ontslagvergoeding, wordt als richtlijn het sociaal plan gevolgd, tenzij dat in uw situatie tot een duidelijk onredelijke uitkomst zou leiden. Een sociaal plan is niet wettelijk verplicht, maar is wel in veel cao's verplicht gesteld. Het kan voorkomen dat u als werknemer met uw werkgever in conflict komt over de uitleg van het sociaal plan. In een dergelijke situatie biedt de kantonrechter uitsluitsel. De kantonrechter kan beslissen dat u als werknemer recht heb op meer.
porkypig


26-09-2010
Jullie bennen allemaal watjes en doetjes. Ik doe gewoon me werk en gaan op me gemak me groot rijbewijs halen. Als ik mazzel heb ben ik met een paar maandjes weg met de vlam in de pijp! Op kosten van de baas! Ben ik eindelijk verlost van dat gezeik van die slappe hap hier. Gewoon aanpakken zeg ik. Ja kl*te dat onze baan straks pleite is. Maar daar kan niemand wat aan doen behalve de poletiek die hiero Sandd en Selekt Mail hebben toegelaten. En niet te vergeten email enzo. dat doen we hier zelf ook!
Willem van den Berg (Arnhem)recentere bijdragen    oudere bijdragen
Je bijdrage:
Naam:
E-mail:
 
Schrijf over:captcha!