Gastenboek

Onderaan deze pagina kunt u uw commentaar kwijt op de campagne "Red de Postbode". (Wilt u een vraag stellen, mail dan a.u.b. aan de webmaster.)

Reacties

Jette Kleinsma heeft haar zin,die gemene heks van de PVDA heeft het voor elkaar dat de AOW leeftijd sneller omhoog gaat. Waarom zit de A nog steeds in die partij naam.
Kreeg net weer een verontrustend mailtje in de box over het autobedrijf. Waar Fnv en haar leden ,zich terecht druk maakt over 0 uurs contracten gaat Post NL gewoon verder wel binnen de kader van de wet met b.v. 10uurs contracten. Men zou zich moeten afvragen of dit wel sociaal wenselijk is. Je zou van PostNL een soap kunnen maken , dan zou het de records van Startrek ruimschoots evenaren. Er komt ook nog een Film over Post de werktitel zou luiden 10 hours a slave
Hoelang blijven werknemers nog slapen!!!!!!! War gat uw geld heen??????????????? Ondoorzichtige constructies Vooral multinationals weten hier optimaal gebruik van te maken, door ondoorzichtige, grensoverschrijdende constructies. Zo is het in Nederland mogelijk dat internationale bedrijven gemiddeld maar zeven procent belasting betalen, blijkt uit Eurostat-cijfers, terwijl het vennootschapsbelastingtarief 25 procent is. Gevolg: de schatkist loopt miljarden euro’s per jaar mis. Het midden- en klein bedrijf en de rest van Nederland zijn hier de dupe van. Zo bleek vorige week uit een Zembla-uitzending dat in 2000 de opbrengsten van de winstbelasting nog goed waren voor achttien procent van de staatsinkomsten; in 2013 was dit nog maar tien procent. Daar staat tegenover dat de opbrengsten vanuit loonbelasting in diezelfde periode zijn gestegen, van 23 procent naar 34 procent.
Zou Herna en de rest van dat circus daar in die groene toren ook een VVV bon van 10 Euro hebben gekregen. Of zit dit bedraag in die bonus die ze krijgen???
Ik wil even Herna en Resi bedanken voor de VVV bon van liefst 10 euro voor een nieuwe broek. Ik heb de VVV bon vandaag te gelde gemaakt en een mooi skibroek uitgezocht zodat ik er komend jaar piekfijn op sta bij de apres ski tijdens de wintersportvakantie. Nogmaals hartelijk dank!
Race to the bottom “Als deze trend zich voortzet dan wacht de Nederlandse arbeidsmarkt een nieuwe race-to-the-bottom. De inventiviteit van werkgevers om de cao te ontduiken en daarmee verantwoordelijkheid af te schuiven lijkt grenzeloos. Ik doe een beroep op werkgevers daarmee te stoppen en hun werknemers een echte baan met een fatsoenlijk inkomen te blijven bieden.” In het rapport beschrijft de FNV voorbeelden van bedrijven die contracting hebben geïntroduceerd. De meest in het oog springend is PostNL dat zijn pakketdiensten voor een groot deel heeft uitbesteed. De schijnconstructie levert PostNL miljoenen euro’s per jaar op. Maar ook Groningen Shipyard en bedrijven in vleesverwerkende industrie, agrarische sector, logistiek, en metaal en techniek maken gebruik van de constructie. Het rapport heet dan ook balletje balletje. te lezen op Fnv.nl
@Hans H. AA Helemaal met u eens maar deze salonrevolutionairen hier zullen dat niet begrijpen. Het waren tenslotte ook de grootste schreeuwers tijden WO II in Huilland die bij terugkomst van de gevluchte(!) Wilhelmina als eersten met de vlaggetjes stonden te zwaaien en te juichen. Dit volk wenst uitgemolken te worden en vinden alles best...zolang er foebal is en het kacheltje enigszins blijft branden..........nog!
Herna heeft besloten , dat na het succes van haar eerste boek dat nog moet verschijnen "vijftig tinten Post " waarvan in de voorverkoop al 1 miljoen exemplaren zijn besteld, vervolg te schrijven met de Titel vijftig tinten winst. En eventueel een derde boek vijftig tinten reorganisatie. En als laatste dan de Omnibus Uit Melken of uitmelken.
Ik heb nog nooit zo'n zielig zooitje bedrijf bijelkaar gezien. Wat een stelletje armoedzaaiers. Ik ben accountant en weet best wat er kan spelen. Maar zo'n TBS kliniek bijelkaar is ronduit schandalig. Ik heb de jaarrekeningen bekeken en ik kan u zeggen: binnen 5 jaar is de hele zaak ter ziele en is ALLES overgenomen door de Deutsches Bundespost. Ik heb ook de brieven, magazines en folders bekeken die in een zeer positieve geschreven taal naar het personeel worden gestuurd. Daaruit kun je al afleiden dat een communicatiemevrouw van nog geen 25 jaar de mensen toespreekt alsof ze in een goudmijn werken. Welnu, ik kan u zeggen dat dit een voorteken is van een compleet faillissement. Ik heb dat al zo vaak gezien. Dit zijn de laatste stuiptrekkingen. Werknemers op de werkvloer, dus niet de grote bazen: zorg dat u zo snel mogelijk wegkomt bij deze zinkende Titanic. Want voorkomen is beter dan genezen, straks ligt u in het ijskoude water als u bij dit bedrijf blijft werken. Ga solliciteren of begin uw eigen bedrijf, maar wegwezen. Op een afkoopsom hoeft u niet te rekenen als u gaat zitten wachten op wat komen gaat. U zult worden afgescheept met een aalmoes en een handtekening van uwHerna.
Door Post Ode op 20.03.2015 - 19:40 Zie hier grappige petje; ik weet niet wat je bedoeld met boventallig: Zo wordt het personeel aangeduid dat nog niet overcompleet is verklaard , maar wel teveel zijn. Met wat creativiteit , zouden zij hun baan dan kunnen behouden. Nu is het woord creatief bij Post iets anders dan wij erbij denken. Bij Post is het dan zo dat de diensten zodanig gemaakt worden(creatief) dat of je zelf vertrekt of je dan alsnog niet inpasbaar bent en het gevolg daarvan is natuurlijk weer overcompleet. Maar ja zolang de wind uit de Groene Toren alleen waait voor aandeelhouders , zal het personeel daar de gevolgen van ondervinden. En i.p.v. te zorgen dat de wind anders gaat waaien stoppen de werknemers van Post hunne kop nog dieper in het zand . Men sluit de ogen voor de werkelijkheid. In het land der blinden is Eenoog konig
Zie hier grappige petje; ik weet niet wat je bedoeld met boventallig. Maar overtollig personeel zit idd meestal boven in de gebouwen. En zijn idd boventallig ( talrijk ). Maar op de werkvloer zijn er ook. neem nou die TC in Roosendaal, die op n postfiets door t gebouw rijdt en als n kinderachtige schoolmeester toeziet op de oudpostbodes die bijna met pensioen gaan, of ze wel n beetje doorwerken. Hij noemt arbeiders die overleggen bijdehandjes, maar weet die van zichzelf niet te gebruiken. Echt triest. Klukkluk op zn paard,in "zijn KlukklukTown", en bij z'n eigen denkt; Jack in me zak. In een bestikkerd VW UPpie naar huis rijdt, terwijl zijn oude,naar autounit gepeste collega, met een kleppewagen nog enkele bundels post naar n zakelijke klant brengt, alvorens die op de fiets weer naar huis rijd. Wereld van verschil.
De autodienst heeft een manier gevonden om het nu boventallige personeel toch in dienst te houden. Men heeft een kostenbesparing weten te realiseren waardoor ontslag van medewerkers niet meer aan de orde is. Men verkoopt het totale wagenpark en hiervoor in de plaats komen dan trapauto's terug. Hierdoor slaat het bedrijf twee vliegen in een klap , Het dure wagenpark is ingeruild voor goedkoper , tevens dalen de onderhoudskosten navenant, en als tweee voordeel de algehele conditie van de medewerker gaat met sprongen vooruit , waardoor men ook weer op de ziekte kosten bespaart. En op deze manier kan onze Ceo haar beloften aan de aandeelhouder gestand doen
De biografie van Herna "vijftig tinten Post" komt woensdag over 14dagen uit. Het schijnt een bestseller te zijn. Zij die een VVD sorry een PVV ehh VVV bon hebben gekregen kunnen deze inwisselen voor dit proza(c)
Het stuur aan de rechterkant zal echt geen tijdswinst opleveren. Iedere behandige chauffeur snapt dit. En veiliger al helemaal niet. Waarom denk je dat je links van de weg moet lopen buiten de b b kom?? Omdat dat veiliger is. Links lopen hou je het gevaar voor je, en niet achter je. Dit geld dus zeker voor een chauffeur postbode. Een postbode int buitengebied besteld al eeuwen links, en echt niet voor de lol hoor. En sneller betellen lukt alleen door ervaring en plaats van brievenbus kennis. En nog sneller bestellen kost weer meer diezel, dus.....Alleen een engelse autocoureur zou sneller zijn. En dan niet omdat t stuur bij ons links zit, maar omdat we links bestellen, omdat dat veiliger is(buiten bb kom).......Denk ik
Schitterend debat Geert. Zo kennen we je weer. Als VVD en PVDa kunnen boteren. Dan zouden de SP toch ook best kunnen samenwerken met de PVV. Ik hoop toch zo voor beiden dat ze groot worden. Hoewel Marianne Tieme, van de PvdD, volgens mij t beste snapt waar n debat overgaat. Ik hoop dat iedere arbeider, en ieder die zich gewoon mens voelt, SP zal stemmen. Zij hebben n hoop gedaan/getracht voor de postarbeiders. En ALLE postarbeiders zouden SP, GROOT kunnen maken. Ik stem SP, en wens alle partijen succes.
Nou, dan heb ik helemaal het laatste nieuws. Binnenkort mag u nog maar 1x doortrekken bij 5x toiletbezoek achter elkaar. Ook worden de mannen en vrouwenwc's samengevoegd waardoor er eentje kan sluiten. Er zullen daarnaast plaszakjes worden verstrekt voor de heren en plastuutjes voor de dames. Wist u dat 1 postbode op deze manier 300,- aan water bespaart? Verder gaat in alle vestigingen het licht op half, ook dit bespaart 750,00 per vestiging per maand. En dus blijft er nog genoeg geld over voor onze Herna. Want hoe moet zij anders haar shopgedrag kunnen volhouden? Trouwens, de Ecco bonnen zijn afgewaardeerd van 40% naar 25%. Kortom, ook dat is wederom een besparing. De winkeliers verdienden er niet genoeg op. staat in bijgaande brief. Welja, laat Jan Modaal de postbode het verschil maar weer betalen. Samen met een VVV bon van 10,00 euro voor het kopen van een voddenbroek kun je wel zeggen dat het bedrijf in de crisis van de jaren dertig is beland.
Binnenkort ook detectiepoortjes (soort track en trace voor controle zendingen) op de grotere vbg-en. Kunnen ze nog dieper in het proces zien wat er op welk moment de gebouwen in en uitgaat, en waar alles blijft. Op zich een goede uitvinding, meten is weten, maar wat levert het op? Van de 10 poststukken die mijn familie en kenissen op hun eigen adres vaker missen (blijkbaar elders ingegooid) blijken er 9 door de post verstuurd te zijn en 1 door de concurrent. De dagelijkse praktijken van sandd-bezorgers: Krijgen de post thuis in blauwe bakken voor de deur gekegeld, nemen het naar binnen waarna er totaal geen controle door collegas zoals bij postnl meer is of ze tijdens het voorbereiden niet misschien de ene na de andere halve liter blik bier achteroverslaan, lopen op straat in hun eigen kleren rond (hoe kan ik dan zien of het de bezorger is of een fietsendief?) leggen bankafschriften waar tonnen op kunnen staan "gewoon" voor de deur als een rolluik af is. En desondanks heeft sandd betere kwaliteit en resultaten. Zou het dan zo zijn dat het toch aan de sfeer ligt, wat de kwaliteit, concentratie, motivatie etc verhoogt ????
PostNL gaat in het buitengebied van Zundert en Etten-Leur experimenteren met auto's die het stuur rechts hebben in plaats van links. Het postbedrijf wil het werk van de postbodes die in het buitengebied werken, zo veiliger en efficiënter maken. Vandaag in de Krant. En waar gaat het om, niet om de veiligheid. Nee dat zijn ze sneller bij de bus, scheelt weer tijd. Wat een feest is het bij het autobedrijf. En waarom nu, heeft het nog zin.
Mensen: hou nou eens op met die verkiezingen. Het hele politieke zooitje zal nooit iets veranderen aan het beleid van de post. Ik las op deze site over een VVV bon die mensen hebben gekregen van ZEGGE EN SCHRIJVE tien euro als bijdrage in de kosten voor een broek. Welnu, wie de broek aan heeft, past hem. Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat zo'n bedrijf hun mensen in hun eigen kloffie laat lopen om maar te kunnen bezuinigen. Zou onze koningin Verhagen ook in een broek van een tientje rondlopen? Die zou als modekoninginnetje toch moeten weten dat dit een vogelepoepje is op een gloeiende plaat. Schandalig gewoon!
Postale medewerkers in den lande , de dag der Provinciale Staten Verkiezingen komen nader en nader. Naar deze uitslag worden de zetels in de 1e Kamer verdeeld. Een 1e Kamer die even snel de pensioen regels doorheen jaste, maar daarna niet in staat was om de topsalarissen aan te pakken (dat moest zorgvuldig gebeuren) ,de rest hoeft schijnbaar niet zorgvuldig ingevoerd te worden. En met behulp van bevriende Partijen heeft men een minimale meerderheid in deze Kamer. U heeft op de 18e maart 2015 de mogelijkheid om u eventuele ongenoegen om te zetten in daden. U kunt door het rood maken van een hokje bepalen genoeg is genoeg , of halleluja ga lekker door. Ik wees u sterkte bij uw keus. Ik stem voor de Postale Medewerker en ook voor al die anderen werkenden en hulpbehoevende die onder de noemer participatie , langzaam naar het afvoerputje glijden.
Zo gaat het toe in het (A)Sociale Nederland: Een hotelketen moet ruim 300.000 euro boete betalen voor overtreding van de Wet op het minimumloon.Het bedrijf kon inspecteurs niet duidelijk maken of 30 werknemers voldoende loon ontvingen. De inspectie SZW wil de naam van het bedrijf niet noemen,maar volgens een betrouwbare bron gaat het om Bastion Hotels. Volgens de arbeidsovereenkomst werden de werknemers per uur betaald,maar het aantal gewerkte uren werd omgerekend naar het aantal schoongemaakte kamers. Als iemand langer dan de norm over een kamer deed,kreeg hij dat niet betaald. Ook werden wachttijden niet uitbetaald. Het lijkt wel op de normtijden Post . Nu weet Post ook dat je dit dus niet hoeft te flikken. Maar het gebeurt dus wel onder onze neus , zeg maar zo , waar rook is ,is vuur
Rechter:"Hoeveel is er bevroren van die meneer H.?" Teven:" nouwee....1,5 mil. " Rechter:" Dan mot ie de helft inleveren en kun je de rest aan hem vrijgeven." (prima deal zou je dan zeggen). Op dat moment had Teven moeten toegeven dat er nog 3 mil stond. Maar Teven had de rechter verkeerd verstaan. Hij dacht dat de rechter zei;"...dan mag je de rest aan hem vrijTeven." Dus deed hij verder zwijgen natuurlijk. hahaha wie informeerd wie. Maar goed als ome Fred nu eens zelf alles netjes terug betaald. Dan is het aftreden van ome Ivo niet voor niets geweest, en zal er echt niemand om een bonneke vragen Freddy. Ook niet na 15 jaar. En mocht je niet vervolgd worden, dan kun je altijd nog postbezorger worden, Maar Freddy, ook daar sta je onder ede(dus niets achterhouden), en begint het weer met GOED LEZEN.
Ik kreeg een VVV-bon toegestuurd met het verzoek hier een broek van te kopen. 'Daar kunt u vast wel een goede broek voor vinden zodat u er op de werkvloer netjes uitziet'. 1) Ik heb deze VVV-bon aan mijn dochtertje van drie gegeven en die was er maar wat blij mee. Ze holde meteen al naar de speelgoedwinkel. 2) Degene die dit heeft verzonnen daar in die groene toren is werkelijk gestoord. Die zit zeker nog op het prijspeil anno 1960. 3) Een regelrechte bezuiniging en afknijping van het personeel. Met deze aalmoes mag u dus voortaan zelf uw broek betalen, een beetje broek kost al gauw 80,- euro. 4) EEN GROF SCHANDAAL!!!!!
Mijn vraag is heeft Cees H , het bedrag wel opgegeven als zijnde vermogen bij de belastingdienst. Anders alsnog kaalplukken
Ze treden af whahaha Wat een helden. En hij had de deal gesloten voor volk en vaderland. Ik mis echter de vraag......Waar moet dat geld terug gehaald worden?????? Lang leve de diknekken. Ze komen hier gewoon mee weg. Dit mag hen niet te lang achtervolgen hoor. Teven kon er echt niets aan doen. Whahaha euwe snik snik. Welterusten
Teven wastte miljoenen crimineel geld wit. Opstelten speelt t spelleke nog eens mee.Rutte lacht erom en kijkt ernaar en wij slapen lekker ..... euwe werken lekker verder. Straks wacht hen nog een speedcariere bij een bank. Whahahaha. Een bank waar een postbezorger zn spaarcenten heeft staan whahahaha. Jullie bedrijf gaat ten onder aan mensen met miljoenen en postbezorgers met niets. Leg die hoge en die lage lozers aan de ketting. Dan komt er weer zicht op arbeiders en het schept echte banen. Postarbeiders SCHUD NEDERLAND WAKKER. En de VAKBONDEN ook. Ik snap die Grieken wel. Ze hebben daar onbetaalbaar mooi weer, hahaha. En waarom zou je net zo hard en dwaas gaan rennen als die Europeanen, die nog niet door hebben dat het volk daar echt niet wijzer van wordt. Nee hoor, de houding van de Griekse president is lang niet zo asociaal als de houding van de nederlandse politiek of werkgevers naar arbeiders. En dan die RUTTE , die maffe PADVINDER met zn kinderlijke grijns, en zn hielen likkende Samsonneke, dat het aan hen te danken is dat de Nederlandse economie in de lift zit. "FLIKKER""toch op!! Met al die meuterige fuckFLEX baantjes zeker. Ik zeg nee, STEM SP. Maar nu massaal.
Postbodes zijn out en wij zijn in. Ik zou niet weten wat ik op 1 mei moet komen doen; gewerkte tijd is betaalde tijd en daar houden ze zich aan; althans bij moi. Neuh...toeft net zo maar succes voor hen die gaan.
De meeste Nederlanders betalen dit jaar minder pensioenpremie.70% van de werkenden betaalt minder premie dan in 2014,blijkt uit onderzoek van DNB.De premies daalden gemiddeld 7,8%. In totaal wordt dit jaar 1,9 miljard euro minder ingelegd dan in 2014.Voor een kwart van de mensen bleef de premie gelijk.Hun fonds koos daar vooral voor vanwege een lage dekkingsgraad. Sinds januari is het belastingvoordeel op de pensioenopbouw versoberd.Dat levert het kabinet bijna 3 miljard euro op.Staatssecretaris Klijnsma schrijft aan de Kamer dat de premies iets meer zijn verlaagd dan door het CPB geraamd. Dat wat in de laatste alinea staat is dus bepalend geweest , niet het feit dat u op uw 67 nog een behoorlijk pensioen heeft . Nee ? het levert 3 miljard aan besparing op , en dat zou nog niet zo erg zijn , als die drie miljard dan maar gebruikt werd voor werkenden. Mijn donkerbruin vermoeden is dat het weer op de verkeerde plek terecht komt. En zo wordt u dus voor de gek gehouden
Kom op 1 mei op de Dag van de arbeid naar Amsterdam. Met muziek, cool entertainment, sprekers, markt en mars voor koopkracht en echte banen. Voor iedereen die verandering wil, of je nu werkt of werkt zoekt. Want werk is belangrijk voor iedereen! Werk waar je goed van rond kan komen, met respect en zekerheid. Voor koopkracht en echte banen; dus verandering in Nederland! Ook voor Postale medewerkers is dit de gelegenheid je ongenoegen te uiten , dus Autodienst Postbestellers Postbodes Voorbereiders en rest bij deze bent u ook uitgenodigd. Verdere info https://www.fnv.nl/over-fnv/nieuws/nieuwsarchief/2015/maart/1016091-1-mei-dag-van-de-arbeid/. De dresscode is rood en aangezien wij door verschillende regeringen en \Post uitgekleed zijn , zou een rode Mankini op die dag niet misstaan http://www.ebay.nl/itm/Mens-Sexy-Mankini-Slingshot-Stag-Costume-Suspender-Thong-Bikini-Sling-Swimwear-/371190035938
Voor al die afgedankte Postale medewerk(st)ers, mocht u zicjh verbijten in de ww, stel u kandidaat voor een zetel in de Provincie. Elke provincie voert een eigen beleid als het gaat om nevenfuncties voor gedeputeerden en commissarissen van de Koning en de verschillen zijn groot. Dat meldt het tv-programma Nieuwsuur. Zo zijn er in Limburg 22 nevenfuncties en Friesland zeven.Gelderland kent twaalf betaalde nevenfuncties die samen meer dan 100.000 euro aan inkomsten opleveren.In Flevoland en Overijssel hebben gedeputeerden helemaal geen betaalde functies.Zij verdienen 0 euro naast hun salaris als gedeputeerde. In tegenstelling tot ministers mag een gedeputeerde of commissaris van de Koning een (betaalde) nevenbaan hebben.

Pagina's

Reactie toevoegen